over ons 1

Over ons

DJ School Amsterdam is het opleidingsinstituut waar inspireren tot het ontdekken, ontwikkelen en delen van jouw muzikale persoonlijkheid centraal staat.Wij zijn er voor iedereen met een passie voor muziek, talenten en professionals die het maximale uit zichzelf willen halen. Met onze unieke individuele coachingsmethodiek en lesinhoud bieden wij internationaal maatgevende opleidingstrajecten op het gebied van dj- en producer onderwijs.

over ons 2  

Wie zijn wij?

DJ School Amsterdam is opgericht door de gebroeders Meijs. Zij ontdekten gedurende hun jaren als succesvolle professionele dj's dat hun unieke kwaliteiten om hun publiek in vervoering te brengen ook op het gebied van coaching zeer efficiënt en inspirerend bleken. Hun plezier in het bevlogen overdragen van kennis en kunde leidde tot de oprichting van DJ School Amsterdam.

Zij stelde een TEAM samen van open-minded professionals en creëerde zo een plek waar inspireren tot persoonlijke en muzikale groei centraal staan en jaarlijks meer dan 1000 studenten vanuit meer dan 30 landen hun eigen geluid ontdekken, ontwikkelen en delen.

team2016
 

Voor meer over onze coaches, kijk op de
TEAM PAGE.

Wat drijft ons?

Het delen van positieve energie en het inspireren van mensen om zichzelf muzikaal te ontdekken en hun geluid te delen met anderen is wat ons team dagelijks motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Ons doel is om iedere geïnteresseerde met meer kennis, kunde, zelfvertrouwen en een glimlach op het gezicht te verrijken.

Ons streven is daarnaast om het dj-vak naar een hoger plan te brengen door getrainde professionals te leveren aan het veld, waardoor meer mensen kunnen genieten van intense, positieve muzikale belevenissen.

lesgeven3  

De methode

Wij vinden dat iedere student zijn of haar eigen muzikale persoonlijkheid optimaal moet kunnen ontwikkelen en daarom kiezen wij voor individuele begeleiding. Persoonlijke coaching draagt bij aan een inspirerend leerproces waarbij plezier in wat je doet centraal staat.

De structuur en inhoud van de lessen is gebaseerd op onze BIG FOUR methodiek. Leren is voor ons beleven, daarom heet je docent bij ons een coach, en sta je als student altijd zelf achter de draaitafels en in de clubs.

BIGFOURWEBSITE 2b

 

Faciliteiten

Onze dj- en producerstudio's zijn ingericht met het idee dat je zo dicht mogelijk bij de praktijk blijft. Je voelt er de ware clubsfeer, werkt met beste gear en beleeft je muziek optimaal door de hoogwaardige PA-systemen.
In de dj-studio's werken wij met a-merken zoals Pioneer en Native Instruments. In de producerstudio's werken wij met Ableton Live, Logic, Fruity loops, Eve Audio, Alesis, AKai, KRK en Focusrite.

studio 2 voor over ons  

Van les naar live

Tijdens het doorlopen van de dj-opleiding laten we je zo snel mogelijk live optreden in onze studio's, en op diverse locaties in Amsterdam. Als afronding van je opleiding draai je op onze Certified avond en wordt je opgenomen in ons netwerk van dj's, clubs en labels. Pas als je echt aan de slag bent is onze taak volbracht.

live over ons

X wpk
‹ vorige |volgende ›