Optimaal leren

Optimaal leren

Bij DJ School Amsterdam besteden we veel aandacht aan hoe je op een snelle en prettige manier kennis en kunde eigen maakt. Hierdoor kunnen wij een optimale ontwikkeling van jouw kwaliteiten garanderen.

Waarom wij kennis en kunde overdragen

Wat ons drijft is positieve energie te delen. Jou te inspireren om je unieke muzikale persoonlijkheid te ontwikkelen en te (zien) genieten van jouw geluid via het draaien en produceren van muziek. Dat geeft ons voldoening en drive om het beste uit onszelf en jou te halen.

Hoe coachen wij jou?

Om goed kennis over te dragen is goed kijken en luisteren naar jou ons uitgangspunt. Op basis van wat we zien en horen stemmen wij het leerproces optimaal af. Daarnaast gebruiken we eigen leerervaringen, en verdiepen wij ons in diverse leermethodes om je zo goed mogelijk te kunnen coachen.

clubnight

Vertrouwen en positieve bekrachtiging

Wij vinden het belangrijk dat er een vertrouwensband is tussen jou en je coach. Leren doe je het beste wanneer je je veilig, ontspannen en zeker voelt. Je kunt bij ons nooit iets 'fout' doen, iedere fout is een stap richting goed, dus hoe meer fouten je durft te maken, hoe beter!

maggie 2

Leren door doen

Leren doe je vooral door te doen. Daarom gaan we snel over van theorie naar praktijk, van voordoen naar nadoen, en geven we je de ruimte zelf fouten te corrigeren. We bieden inspiratie door je in contact te brengen met medestudenten en door optredens en workshops. Tenslotte ondersteunen wij jou door middel van tekst, video's en een heldere evaluatiemethodiek.

Inspiratiebronnen

Hieronder enkele voorbeelden die ons inspireren om onze methodes te blijven verbeteren.

- The Golden Circle

- 70-20-10 learning

- Doen is de beste manier van denken

- Bring on the learning revolution!

- I just sued the school system

- Theory U

- Fins school systeem
X wpk
‹ vorige |volgende ›