IntroLes

Intro Les DJ
De Intro Les is dé manier om de enorme kick van het draaien te beleven en kennis te maken met onze persoonlijke, professionele benadering en hoogwaardige lesmethoden. Je kunt de complete intro les nu ook voordelig ONLINE volgen voor maar €39.
  beginner les DJ online  

Wie zijn wij?

Inspireren tot het ontdekken, ontwikkelen en delen van jouw muzikale persoonlijkheid is onze drive. Ons doel is om jou met meer kennis, kunde, eigenwaarde en een glimlach op het gezicht te verrijken. Wil je meer weten over onze school en de coaches, kijk dan HIER.

Afgestemd op jou

Of je nu jong bent en dj's als idolen hebt, of volwassen en een muziekliefhebber die daar 'meer mee wil doen', de intro les biedt je een complete beleving van wat het dj vak inhoudt. Je persoonlijke coach maakt je in een inspirerende omgeving in je eigen tempo vertrouwd met onze passie voor het vak, visie en leermethodiek.

lesgeven1

De BIG FOUR

Tijdens de intro les maak je kennis met onze BIG FOUR methodiek. Je leert muzikale structuren herkennen en maakt je eerste drop- en beatmixen. Aan het eind van de les ben je in staat om een goede mix tussen twee tracks te maken en waarschijnlijk verslaafd aan dit geweldige vak.

BIGFOURWEBSITE 2b

Advies op maat

Je krijgt bij de Intro Les een helder beeld van de beschikbare apparatuur om mee te beginnen. Samen met jou bepalen we wat een goede aanschaf zou kunnen zijn om je verder te ontwikkelen. DJ School Amsterdam geeft altijd 5% korting op aanschaf van dj-gear bij onze partner Tonecontrol.


Wil je verder?

Heeft de Intro Les je passie aangewakkerd? Dan is het volgen van de Basis Cursus DJ, de DJ Opleiding of een Traject op maat de volgende stap. Wil je je passie delen met mede-studenten, werken aan een netwerk voor de toekomst en voordelig deelnemen aan workshops en seminars? Word dan DJ School Amsterdam Member.

Community

Voor vele muziekliefhebbers was de Intro Les bij DJ School Amsterdam de afgelopen jaren de eerste stap naar het op dagelijkse basis uitleven van hun passie. Doorstromen naar de Basis Cursus of Volledige opleiding betekent vaak dat je in korte tijd daadwerkelijk als DJ kan gaan optreden. Kijk bij Onze Talenten naar een selectie van DJ's die met onze hulp een snel ontwikkelende carriëre hebben gerealiseerd. Volg je de Intro Les, dan word je net als zij onderdeel van onze nuttige Online Community.High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn akoestisch geïsoleerd volgens de hoogste muzikale normen en ingericht met professionele P.A. en opname systemen, sfeervolle club-verlichting en airco. Dankzij onze partner Tonecontrol beschikken wij altijd over de nieuwste dj gear, maar ook de Technics 1200MK2's zijn aanwezig. Je eigen gear meenemen kan altijd.

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

Naast dat het lesprogramma altijd in overleg wordt afgestemd op jouw wensen en doelen maken wij het je op alle gebieden eenvoudig en gemakkelijk. Zo kan je je les eenvoudig afrekenen via IDEAL, plan je de lessen in de avond of overdag op de dagen die jou schikken en kan je meerdere lessen achter elkaar boeken. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en rondleiding!


Geregistreerde opleiding

DJ School Amsterdam is geregistreerd bij het Centraal Register Korte Beroepsopleidingen. Cursus- en apparatuurkosten kunnen in sommige gevallen aftrekbaar zijn van de belasting.

Terug naar DJ Individueel
X wpk
‹ vorige |volgende ›