Bedrijven

Bedrijven

Prijs op aanvraag vanaf 5 personen

De DJ School Amsterdam bedrijfsworkshop is een unieke muzikale belevenis waarbij plezier, samenwerken, het individu en het bedrijf centraal staan.

Bedankt voor je bericht. Wij nemen z.s.m. contact met je op.
Prijs op aanvraag vanaf 5 personen

Vul het formulier in om de DJ Workshop voor bedrijven aan te vragen.

Voornaam *

Achternaam *

Leeftijd*

E-mail*

Telefoon*

Voorkeur datum/tijdstip

Opmerkingen

Hoe heeft u ons gevonden?
GoogleFacebookYoutubeVia via

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.


Het vak DJ

De opmars van DJ als professie is niemand ontgaan. Maar wat maakt dit vak zo bijzonder? Tijdens de workshop leer je mixen als Martin Garrix en Armin van Buren en beleef je hoe leuk het is om als DJ op te treden.

De BIG FOUR bedrijven

Naast een energieke muzikale beleving biedt de workshop ook een unieke visie op bedrijfsvoering vanuit het oogpunt van een professionele DJ. Hiervoor gebruiken wij onze BIG FOUR voor bedrijven. Lees hier meer over hoe we dit tijdens de workshop gaan doen.

BIGFOURWEBSITE 2b

Voorbereiding

Ter voorbereiding op de workshop wordt de deelnemers gevraagd naar hun favoriete dance-track. Tijdens de workshop gaan we met deze nummers aan de slag. Ook vragen we vooraf ook naar de onderscheidende waarde en toekomstplannen van het bedrijf, om de workshop inhoudelijk optimaal vorm te geven.

clubnight

Programma

De workshop start met een inspirerende introductie. Dan worden kleine groepen gevormd die met hun coach werken aan een mix-set van hun eigen tracks. Tussen de oefensessies ontdekken de deelnemers de kwaliteiten van een top-DJ en hoe je die kan vertalen naar jezelf en het bedrijf.
De workshop wordt afgesloten met een presentatie van de live sets door alle groepen. De live-mixen worden opgenomen en beschikbaar gesteld als blijvende herinnering.

Optreden op je eigen bedrijfsfeest

Voor een nog intensere beleving bieden wij de mogelijkheid om de deelnemers klaar te stomen voor een optreden op hun eigen bedrijfsfeest. Een geweldige belevenis die een enorme impact maakt op zowel de deelnemers als op hun collega's. Onze coaches begeleiden de deelnemers op weg naar en tijdens het feest. Deze opzet hebben wij inmiddels met veel succes bij meerdere grote bedrijven uitgevoerd.Faciliteiten

Onze locatie is zeer geschikt om er met het bedrijf een middag en/of avond door te brengen. Onze ruime lounge en bar zijn ideaal om in de juiste stemming te komen en er is een uitgebreide keuze in drank en eten.
Ook is er ruimte voor presentaties waarbij gebruik kan worden gemaakt van podia, beamers en al het benodigde licht en geluid. Uiteraard kunnen wij de workshop ook op locatie verzorgen.

q2

Auto, bus en openbaar vervoer

DJ School Amsterdam is goed bereikbaar per auto. Er is ruime parkeergelegenheid (Q-parking) voor auto's en/of bussen. Maar ook met de bus, tram of fiets zijn wij goed bereikbaar.

X wpk
‹ vorige |volgende ›