Boek onze DJ’s

Boek onze DJ’s

Bent u op zoek naar een DJ? Een DJ School Amsterdam-DJ boeken biedt u betrouwbaarheid en een passend geluid voor uw event, binnen uw budget.

Bedankt voor je bericht. Wij nemen z.s.m. contact met je op.
Vul hier uw wensen in

Wanneer u het formulier verstuurd nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Heeft u specifieke vragen of wensen dan staan we u ook graag te woord via telefoon of email.

Voor welk soort event(s) zoekt u een DJ?

Wat voor muziek moet de DJ draaien?

Hoeveel uur wilt u de DJ laten optreden?

Wilt u apparatuur huren? (DJ gear en/of versterking/speakers)

Waar vindt het evenement plaats?

Op welke datum/data en tijden vindt het evenement plaats?

Heeft u verder nog opmerkingen of vragen?

Voornaam*

Achternaam*

Geboortedatum*

Straatnaam *

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats *

Email *

Telefoon*

Hoe heeft u ons gevonden?
GoogleFacebookYoutubeVia via

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.


U zoekt een DJ

Zoekt u een professionele DJ voor uw feest of evenement? Dan bent u bij DJ School Amsterdam op de juiste plek. Wij bieden onze studenten coaching op maat om zo tot een onderscheidende professional te kunnen ontwikkelen. Het resultaat is een voor u toegankelijk bestand van top-professionals. Door nauwkeurig inzicht in hun specialismen leveren wij exact de DJ voor uw evenement binnen uw muzikale wensen en budget.

Wat kunt u verwachten?

DJ's van Dj School Amsterdam stellen het publiek centraal. Het juiste nummer op het juiste moment op de juiste manier brengen is de essentie van het vak, en precies waar onze studenten in uitblinken. Wij hebben in ons bestand zowel genre specialisten (zoals Techno, House, classics of R&B-hiphop) als allround DJ's die de kunst van het vak verstaan.Hoe vindt u de juiste DJ?

Wij maken het u graag makkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is in het formulier uw wensen aan te geven, wij koppelen u vervolgens aan de best passende DJ(s). DJ School Amsterdam verzorgt de boekingen op een aantal locaties in Amsterdam, zoals bij het Holland Casino, RAI evenementen, Club NL, en diverse hotels. U kunt dus altijd een kijkje komen nemen en zelf bepalen of een DJ bij u past.

Huur van apparatuur

Heeft u niet de beschikking over DJ gear, versterking en speakers? Geen probleem, dan regelen wij dat voor u. Wij zorgen voor een overzichtelijke offerte en nemen u al het regelwerk uit handen.

X wpk
‹ vorige |volgende ›