DJIndividueel

Traject op maat

Traject op maat

Vanaf €399

Wil je graag lessen volgen waarvan jij de inhoud bepaalt? Het DJ traject op maat wordt compleet ingericht naar jouw wensen en doelen.

dj en producer les voor beginners

Jij kiest vorm en inhoud

Het DJ traject op maat wordt geheel vormgegeven op basis van jouw focus en huidig niveau. Van werken met RekordBox tot het genereren van meer boekingen, van een verkorte DJ opleiding tot een jaartraject, werkelijk alles is mogelijk.

ade test

Gratis intake en evaluatie

Je bent van harte welkom voor een gratis intake waarbij we een BIG FOUR analyse doen van je hudige niveau en bekijken wat voor traject je nodig hebt om je doelstellingen te bereiken.

BIGFOURWEBSITE 2b

Voorbeeld onderwerpen:

- Ik wil inzicht in mijn huidig niveau en mij verder ontwikkelen
- Ik wil me technisch verbeteren in een bepaalde stijl
- Ik wil me verdiepen in de mogelijkheden van de nieuwste dj gear
- Ik wil meer boekingen genereren

Kijk hier voor een overzicht van de BIG FOUR DJ en de mogelijke onderwerpen van een traject op maat.

lesgeven1

Membership

Het DJ School Amsterdam Membership is een waardevolle aanvulling op je sociale dj/producer leven en werkt motiverend om je te blijven ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. het Membership biedt je oefensessies, feedbacksessies, Membership Events en kortingen. Kijk voor meer informatie op onze Membership pagina.

membership jpg site

High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn akoestisch geïsoleerd volgens de hoogste muzikale normen en ingericht met professionele opnamesystemen, sfeervolle clubverlichting en airco. Dankzij onze partner Tonecontrol beschikken wij altijd over de nieuwste gear, je eigen gear meenemen kan altijd.

cdj-2000nexus_hero_config_zoom

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

We maken het je op alle gebieden graag gemakkelijk. Zo plan je de lessen s’avonds of overdag op de dagen die jou schikken en kun je meerdere lessen achter elkaar boeken. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en rondleiding.
paypalcrkbo

Erkende opleiding

DJ School Amsterdam is een door de overheid erkende beroepsopleiding. Cursuskosten en kosten die gemaakt worden bij het aanschaffen van apparatuur kunnen aftrekbaar zijn bij de belasting. Informatie hierover kan je hier vinden.

Terug naar DJ Individueel
X wpk
‹ vorige |volgende ›