Vrijgezellendag

Vrijgezellen

Vrijgezellen

90 minuten - €40 p.p.

Deze onderscheidende workshop geeft een onvergetelijke invulling aan een vrijgezellendag. 'Dynamisch, leerzaam en vooral heel erg leuk', zo omschrijven deelnemers deze belevenis die geschikt is voor iedereen die van muziek houdt.

Bedankt voor je bericht. Wij nemen z.s.m. contact met je op.
90 minuten - €40 p.p.

Wanneer u het formulier verstuurd nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Unieke DJ School Amsterdam USB Polsband met daarop de eindmix
€15

De vrijgezellen workshop is te boeken vanaf 4 personen. Voor kleinere groepen kunt u boeken bij de Intro les DJ individueel.

aantal personen*

Voornaam*

Achternaam*

Geboortedatum*

Straatnaam *

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats *

Email *

Telefoon*

Hoe heeft u ons gevonden?
GoogleFacebookYoutubeVia via

Akkoord algemene voorwaarden* http://www.djschoolamsterdam.nl/algemenevoorwaarden/

Groepsworkshops worden gegeven in het weekend en op werkdagen van 10:00 tot 22:00.

Voorkeur datum/tijdstip

Opmerkingen

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.


De kick van het mixen

De opmars van het dj-vak is niemand ontgaan. Maar velen vragen zich af wat iconen als Armin van Buuren eigenlijk populair maakt. Tijdens de workshop ontdek je het geheim achter het succes van top dj's en beleef je hoe leuk het is om creatief met muziek aan de slag te gaan.

vrijgezellen

De juiste stemming

De workshop start met een inspirerende introductie. Vervolgens worden kleine groepen deelnemers gevormd die met hun coach werken aan een mix-set van hun tracks. De workshop wordt afgesloten met een presentatie van alle groepen. De live-mixen worden opgenomen en beschikbaar gesteld voor de deelnemers .Zo heb je een blijvend aandenken dat ook nog eens uiterst bruikbaar kan zijn op de trouwerij.

vrijgez

Faciliteiten

Onze locatie leent zich uitstekend om er met het bedrijf een middag en/of avond door te brengen. Onze ruime lounge en bar zijn ideaal om in de juiste stemming te komen en er is een uitgebreide keuze in drank en eten.

q2

Auto, bus en openbaar vervoer

DJ School Amsterdam is goed bereikbaar per auto. Er is ruime parkeergelegenheid (Q-parking) voor auto's en/of bussen. Maar ook met de bus, tram of fiets zijn wij goed bereikbaar.

X wpk
‹ vorige |volgende ›