DJIndividueel

DJ Opleiding
Passie voor muziek vertalen in een eigen geluid en dat overbrengen op het publiek, dat doet een top DJ. Wil jij professioneel DJ worden? Wij coachen je in het ontdekken, ontwikkelen en delen van jouw unieke geluid. Deze cursus is nu ook Online te volgen.

Dj opleiding amsterdam

Professionele ambitie

De DJ Opleiding is er voor iedereen die het DJ vak vanaf de basis tot op een professioneel niveau wil leren beheersen. Persoonlijke begeleiding in een inspirerende en positieve omgeving garanderen jouw optimale ontwikkeling tot een hoogwaardige DJ.Inhoud en tijdsplanning

De DJ Opleiding bestaat uit 20 1-op-1 lessen van 60 minuten, 12 uren oefensessies in onze high-end club studio's en twee live optredens. Je wordt begeleid door een coach die past bij jouw stijl, later in je traject krijg je les van diverse specialisten uit ons team. De opleiding duurt gemiddeld tussen drie tot zes maanden afhankelijk van de les frequentie die het beste bij je past.

Traject op maat

Heb je al ervaring met het DJ vak, wil je een verkorte opleiding volgen of wil je je richten op specifieke ontwikkel punten? Kies dan voor een Traject op maat.

clubnight

Individueel, efficiënt en inspirerend

De DJ Opleiding is individueel en uniek in de wereld. Vele aspirant dj's uit binnen- en buitenland doorliepen het traject op basis van onze BIG FOUR-methodiek. Een prettige relatie met je coach, hoogwaardige lesvormen, oefensessies in high-end club studio's en events zorgen voor een geweldige beleving én een snelle leercurve.

De ultieme les: 'live leren' en zelf draaien

Als je na je eerste leerfase klaar bent om te proeven aan draaien voor publiek, ga je samen met één van onze docenten je eerste live-gig doen. Dit is de beste manier om de ware kneepjes van het vak te ervaren en te leren werken met publiek en energie. Alléén zo krijg je de scholing die essentieel is om zelf aan de slag te kunnen. Verder in het lestraject doe je je eerste solo-optredens, op het moment dat je daar aan toe bent.

De BIG FOUR

De inhoud van de DJ Opleiding is geënt op onze BIG FOUR methodiek. Voor meer informatie over het lesprogramma kijk je hier.

BIGFOURWEBSITE 2b

Je eigen en andere stijlen

Gedurende de opleiding ontwikkelen we je geheel eigen geluid en werken we met jouw muziek. Ook laten we je kennis maken met alle andere mixbare stijlen. Hierdoor ontwikkel je alle mixtechnieken en werk je aan een brede muzikale achtergrond. Onderstaand filmpje bevat veel technieken die je leert te beheersen.Master In The Art Of Dj'ing

In verschillende stadia van je opleiding kijken we met behulp van de BIG FOUR DJ Evaluatie wat je niveau is. Bij een succesvolle afronding ontvang je een certificaat en predikaat Top DJ die het vak op professioneel niveau beheerst.

master cursus

DJ gear

Voor het volgen van de DJ opleiding is het nodig dat je zelf over DJ gear beschikt om op te kunnen oefenen. Mocht je nog geen gear hebben dan geven wij je advies op maat en ontvang je 5% korting op de aanschaf van gear via onze parter Tonecontrol.

DSC_6296

Produceren

Een Top DJ wordt je alleen als je eigen producties uitbrengt. Omdat je tijdens je DJ opleiding al een duidelijke beeld heb van je eigen stijl en een goede analyse hebt leren maken van tracks, is dit het ideale startpunt voor het volgen van de Producer Opleiding.

Met Deze opleiding zorg je ervoor dat je een echt onderscheidend geluid kunt laten horen en heb je de grootste kans om de top te bereiken.

studio voor in post

Membership

Het DJ School Amsterdam Membership is een waardevolle aanvulling op je sociale dj/producer leven en werkt motiverend om je te blijven ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. het Membership biedt je oefensessies, feedbacksessies, Membership Events en kortingen. Kijk voor meer informatie op onze Membership pagina.

membership jpg site

High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn akoestisch geïsoleerd volgens de hoogste muzikale normen en ingericht met professionele opnamesystemen, sfeervolle clubverlichting en airco. Dankzij onze partner Tonecontrol beschikken wij altijd over de nieuwste gear, maar ook de Technics 1200MK2's zijn present. Je eigen gear meenemen kan altijd.

DSC_6308b

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

De opleiding wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelen. Plan lessen in de avond of overdag op de dagen die jou schikken en eventueel meerdere lessen achter elkaar. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en rondleiding.

Geregistreerde opleiding

DJ School Amsterdam is als beroepsopleiding geregistreerd bij het CRKBO. Daarnaast kunnen cursuskosten en kosten die gemaakt worden bij het aanschaffen van apparatuur eventueel aftrekbaar zijn bij de belasting. Informatie hierover kan je hier vinden.

Terug naar DJ Individueel
X wpk
‹ vorige |volgende ›