Scholen

Scholen

offerte op maat

Muziek is zeer belangrijk in de belevingswereld van jongeren, maar hoe motiveer je jongeren om actief iets met muziek te gaan doen? De dj lessen en workshops voor onderwijsinstellingen zijn de oplossing.


DJ's als idolen

Dj's zijn 'hot'. Kinderen staan daardoor volledig open voor de praktische én theoretische kennis die er voor nodig is om het te leren. Zo krijgen ze kennis mee die sterk bij draagt aan hun muzikale ontwikkeling.

Gemotiveerd leren

Ons doel is om jongeren te motiveren met muziek bezig te zijn op een interactieve manier. Waarom? Omdat je er iets van leert, maar vooral omdat het leuk is. Wij bieden jongeren een positieve en plezierige belevenis; een leuke afwisseling tussen de verplichte stof die ze dagelijks tot zich nemen.

Voor iedereen

Wij geven workshops bij uiteenlopende instellingen. Zo geven we les aan kinderen met ADHD en ADD of verstandelijke beperking en aan jongeren in jeugdgevangenissen. We ervaren dat we daarmee iets zeer wezenlijks toevoegen aan hun belevingswereld.

Middelbare Scholen

We verzorgen workshops op een groot aantal Middelbare Scholen. Een aantal daarvan heeft onze lessen naar aanleiding van de vele positieve reacties toegevoegd aan hun Curriculum.

Maatwerk

De inhoud van onze workshops en individuele lessen wordt altijd op maat gemaakt. Het plezier van de deelnemers staat bij de vormgeving van de workshops altijd centraal.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.
X wpk
‹ vorige |volgende ›