producer

Traject op maat
Wil je graag lessen volgen waarvan jij de inhoud bepaalt? Het Producer traject op maat wordt compleet ingericht naar jouw wensen en doelen. we kunnen je nu zelfs online op maat coachen! Voor meer info klik HIER.

Bekijk deze pagina op onze nieuwe website! producer les beginner

Jij bepaalt de inhoud

Het Producer traject op maat wordt geheel vormgegeven op basis van jouw focus en huidig niveau. Van akkoorden leren spelen tot het afmaken van een track, van een eenmalige sessie tot een jaartraject, werkelijk alles is mogelijk, ook online via email en video!

ade test

Gratis intake en evaluatie

Je bent van harte welkom voor een gratis intake waarbij we een BIG FOUR analyse maken van je huidige niveau en bekijken wat voor traject je nodig hebt om je doelstellingen te bereiken.

big four producer KLEIN

Voorbeeld onderwerpen:

- Ik wil inzicht in mijn huidig niveau en mij verder ontwikkelen
- Ik loop vast met mijn productie en krijg deze niet af
- Mijn tracks klinken niet professioneel (dik) genoeg
- Hoe krijg ik mijn tracks bij een label?

909 POST PLAATJE

Hoogwaardige partners

Om een optimaal en zo inspirerend mogelijk leertraject te kunnen bieden werken wij samen met hoogwaardige partners zoals onder meer Tonecontrol, het Conservatorium van Amsterdam en Vocal Centre.

partners1

High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn geluiddicht (Box in Box), akoestisch geïsoleerd volgens de hoogste muzikale normen en ingericht met high-end studioapparatuur. We adviseren Ableton 10 suite als DAW, maar als je al ervaring hebt in Logic Pro X of Fruityloops 12 dan kunnen de lessen ook daarin gegegeven worden.

DJ School Amsterdam

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

We maken het je op alle gebieden graag gemakkelijk. Zo plan je live lessen s’avonds of overdag op de dagen die jou schikken en kun je meerdere lessen achter elkaar boeken. Online coaching vanachter je computer?Wij maken voor jou een programma op maat. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek (live of via telefoon, email) en rondleiding.


Erkende opleiding

DJ School Amsterdam is een door de overheid erkende beroepsopleiding. Cursuskosten en kosten die gemaakt worden bij het aanschaffen van apparatuur kunnen aftrekbaar zijn bij de belasting. Informatie hierover kan je hier vinden.

Terug naar DJ Individueel
X wpk
‹ vorige |volgende ›