Populair

Producer Opleiding
Passie voor muziek vertalen in je eigen tracks en deze delen met anderen is je ambitie. Jouw muzikale persoonlijkheid te ontdekken, ontwikkelen en laten delen is onze missie. De Producer opleiding maakt het mogelijk.

Bedankt voor je bericht. Wij nemen z.s.m. contact met je op.
€1995 - 25 sessies

Wanneer u het formulier verstuurd nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Voornaam*

Achternaam*

Geboortedatum*

Straatnaam *

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats *

Email *

Telefoon*

Hoe heeft u ons gevonden?
Google Facebook Youtube Via via 

Akkoord algemene voorwaarden* http://www.djschoolamsterdam.nl/algemenevoorwaarden/
 

Uw les kan worden ingepland op werkdagen van 10:00 tot 22:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 17:00.

Voorkeur datum/tijdstip

Opmerkingen

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.


Passie voor muziek maken

De Producer opleiding is er voor iedereen met passie voor muziek die het produceer vak op de best mogelijke manier eigen wil maken. Persoonlijke begeleiding in een professionele en prettige omgeving garanderen jouw optimale en plezierige ontwikkeling tot kwalitatief hoogwaardig producer.Inhoud en tijdsplanning

De Producer opleiding bestaat uit 25 individuele coach sessies van 60 minuten. Je wordt begeleid door een coach die past bij jouw stijl, later in je traject krijg je les van diverse specialisten uit ons team. De opleiding duurt gemiddeld tussen drie tot zes maanden afhankelijk van de les frequentie die het beste bij je past.

Traject op maat

Heb je al ervaring met het producer vak wil je je richten op specifieke ontwikkel punten? Wil je een verkorte opleiding volgen of juist een compleet jaar traject? Kies dan voor een Traject op maat.

ade test

De BIG FOUR

De inhoud van de Producer opleidingen is geënt op onze BIG FOUR Producer lesmethodiek. Je ontwikkeling maken we meetbaar door onze BIG FOUR Producer evaluatie.

big four producer KLEIN


Compleet en op maat

De Producer opleidingen zijn individueel en worden op maat afgestemd. Duidelijke doelstellingen, een gestructureerd programma en heldere evaluatiemomenten, een prettige relatie met je coach, hoogwaardige lesvormen, inspirerende gastdocenten, workshops en seminars zorgen ervoor dat ontwikkelen om beleving draait.

les met maggie

Voorkennis en apparatuur

Je hoeft voor aanvang van de cursus geen instrument te kunnen bespelen en ook geen voorkennis van muziekproductie te hebben. Wij hebben producer-gear pakketten samengesteld voor ieder budget inclusief 5% korting. Daarnaast kan je Ableton Live bij ons aanschaffen met studenten korting, dat scheelt je bijna 200 euro.

ableton-mixer

Hoogwaardige partners

Om een optimaal en zo inspirerend mogelijk leertraject te kunnen bieden werken wij samen met hoogwaardige partners zoals onder meer Tonecontrol, het Conservatorium van Amsterdam en Vocal Centre.

partners1

High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn geluiddicht (Box in Box), akoestisch geïsoleerd volgens de hoogste muzikale normen en ingericht met high-end studioapparatuur. We adviseren en gebruiken Ableton 9 suite als DAW, maar Logic en Fruityloops zijn ook aanwezig.

DJ School Amsterdam

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

De opleiding wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelen. Plan je lessen in de avond of overdag op de dagen die jou schikken en eventueel meerdere lessen achter elkaar. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en rondleiding.
paypalcrkbo

Officieel erkende opleiding

DJ School Amsterdam is een door de overheid erkende beroepsopleiding. Cursuskosten en kosten die gemaakt worden bij het aanschaffen van apparatuur kunnen aftrekbaar zijn bij de belasting. Informatie hierover kan je hier vinden.

Terug naar Producer Individueel

X wpk
‹ vorige |volgende ›