Populair

Producer Opleiding
Passie voor muziek vertalen in je eigen tracks en deze delen met anderen is je ambitie. Jouw muzikale persoonlijkheid te ontdekken, ontwikkelen en laten delen is onze missie. De Producer opleiding maakt het mogelijk.

producer les beginner

Passie voor muziek maken

De Producer opleiding is er voor iedereen met passie voor muziek die het produceer vak op de best mogelijke manier eigen wil maken. Persoonlijke begeleiding in een professionele en prettige omgeving garanderen jouw optimale en plezierige ontwikkeling tot kwalitatief hoogwaardig producer.Inhoud en tijdsplanning

De Producer opleiding bestaat uit 20 individuele live coach sessies van 60 minuten. Je kunt live lessen tevens afwisselen met online coaching sessies. Daarnaast kan je 12 uur lang de producer studio gebruiken om aan je tracks te werken. Je wordt begeleid door een coach die past bij jouw stijl, later in je traject krijg je les van diverse specialisten uit ons team. De opleiding duurt gemiddeld tussen drie tot zes maanden afhankelijk van de les frequentie die het beste bij je past.

Traject op maat

Heb je al ervaring met het producer vak wil je je richten op specifieke ontwikkel punten? Wil je een verkorte opleiding volgen of juist een compleet jaar traject? Kies dan voor een Traject op maat.

ade test

De BIG FOUR

De inhoud van de Producer opleidingen is geënt op onze BIG FOUR Producer lesmethodiek. Je ontwikkeling maken we meetbaar door onze BIG FOUR Producer evaluatie.

big four producer KLEIN


Compleet en op maat

De Producer opleidingen zijn individueel en worden op maat afgestemd. Je kunt live lessen afwisselen met online coaching, we maken een gestructureerd programma met heldere evaluatiemomenten, een prettige relatie met je coach, hoogwaardige lesvormen, inspirerende gastdocenten, workshops en seminars zorgen ervoor dat ontwikkelen om beleving draait.

les met maggie

Voorkennis en apparatuur

Je hoeft voor aanvang van de cursus geen instrument te kunnen bespelen en ook geen voorkennis van muziekproductie te hebben. Wij hebben producer-gear pakketten samengesteld voor ieder budget inclusief 5% korting. Daarnaast kan je Ableton Live bij ons aanschaffen met studenten korting, dat scheelt je bijna 200 euro.

ableton-mixer

Hoogwaardige partners

Om een optimaal en zo inspirerend mogelijk leertraject te kunnen bieden werken wij samen met hoogwaardige partners zoals onder meer Tonecontrol, het Conservatorium van Amsterdam en Vocal Centre.

partners1

High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn geluidsdicht, akoestisch geïsoleerd en ingericht met high-end studioapparatuur. We adviseren en gebruiken Ableton om mee te werken. In sommige gevallen kan er in overleg ook in FL Studio en Logic worden lesgegeven.

DJ School Amsterdam

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

De opleiding wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelen. Plan je lessen in de avond of overdag op de dagen die jou schikken en eventueel meerdere lessen achter elkaar. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en rondleiding.

Erkende opleiding

DJ School Amsterdam is een door de overheid erkende beroepsopleiding. Cursuskosten en kosten die gemaakt worden bij het aanschaffen van apparatuur kunnen aftrekbaar zijn bij de belasting. Informatie hierover kan je hier vinden.

Terug naar Producer Individueel

X wpk
‹ vorige |volgende ›