Populair

Basis Cursus

Basis Cursus

€325 - 5x60 minuten

Creëren van eigen tracks is een geweldig inspirerend proces. Je inspireren jouw eigen stijl te ontdekken, ontwikkelen en laten delen onze missie. Met deze cursus leg je het best mogelijke fundament.

dj en producer les voor beginners  

Creëren en delen

Muziek beluisteren en beleven is je passie. Maar hoe veel leuker zou het zijn als je ook zelf muziek kunt creëren? Dankzij de moderne technologie is dat zonder een instrument te bespelen prima mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je over de juiste muzikale kennis en kunde gaat beschikken om jouw tracks vorm te geven.

Jouw inspiratie, onze kennis

Onder begeleiding van je persoonlijke coach worden de lessen vormgegeven volgens onze leermethode en binnen jouw muzikale kader. Je gaat samen met je coach je tracks vormgeven op basis van nummers die jij inspirerend vindt.

les met maggie

De BIG FOUR producer

De inhoud van de Basis Cursus is geënt op onze BIG FOUR producer leerstrategie. In de Basis Cursus komen onder meer de volgende punten aan bod:

big four producer KLEIN- Bewustwording eigen muzikale persoonlijkheid
- Keuze referentietrack als basis voor eigen productie
- Instrumentatie en structuuranalyse inspiratietrack
- Kennismaking basis Ableton
- Werken met audio/samples
- Werken met midi synth's via midi-keyboard
- Basisbeginselen vingerzetting
- Basis toonladders en toonsoorten
- Logische structuur bouwen in je track
- Basis effectgebruik
- Basis compressie en sidechaining
- Basis sporen mixen met EQ
- Basisbeginselen masteren
- Big Four Producer evaluatie

ableton-mixer

Voorkennis en apparatuur

Je hoeft voor aanvang van de cursus geen instrument te kunnen bespelen en ook geen voorkennis van muziekproductie te hebben. Wij hebben producer-gear pakketten samengesteld voor ieder budget inclusief 5% korting. Daarnaast kan je Ableton Live bij ons aanschaffen met studenten korting, dat scheelt je bijna 200 euro.

Volgende stap: Traject op maat

Na afronding van de Basis Cursus ben je klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling; kies voor een Traject op maat waarin jij bepaald wat de onderwerpen zijn waarin je je verder wil gaan ontwikkelen.

partners1

Hoogwaardige partners

Om een optimaal en zo inspirerend mogelijk leertraject te kunnen bieden werken wij samen met hoogwaardige partners zoals onder meer Tonecontrol, het Conservatorium van Amsterdam en Vocal Centre.

High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn geluidsdicht, akoestisch geïsoleerd en ingericht met high-end studioapparatuur. We adviseren en gebruiken Ableton om mee te werken. In sommige gevallen kan er in overleg ook in FL Studio en Logic worden lesgegeven.

DJ School Amsterdam

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

De cursus wordt altijd afgestemd op jou wensen en doelen. Plan je lessen s’avonds of overdag op de dagen die jou schikken en eventueel meerdere lessen achter elkaar. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en rondleiding.
paypalcrkbo

Erkende opleiding

DJ School Amsterdam is een door de overheid erkende beroepsopleiding. Cursuskosten en kosten die gemaakt worden bij het aanschaffen van apparatuur kunnen aftrekbaar zijn bij de belasting. Informatie hierover kan je hier vinden.

Terug naar Producer Individueel

X wpk
‹ vorige |volgende ›