producer

Producer Junior

Producer Junior

€375 - 10x45 minuten

De Producer Junior opleiding biedt een vernieuwende vorm van muziekeducatie voor 12 tot 16 jarigen waarbij muzikale ontwikkeling en plezier centraal staan.

producer les beginner

Muziek leren maken anno 2018

Dj/producers zoals Martin Garrix zijn de nieuwe popidolen en daardoor spreekt het dj/producer vak enorm tot de verbeelding. De producer cursus Junior laat kinderen zich muzikaal ontwikkelen op hun eigen niveau en tempo.

martin-garrix-800x445

Compleet en op maat

Voor de lessen wordt met ouders en kind afgestemd wat wensen en doelen zijn. Tijdens de lessen staat de unieke persoonlijkheid van een kind centraal. Een sociaal vaardige coach, les met apparatuur waar de idolen mee werken in een professionele producer studio zorgen voor een positieve en intense beleving.

DJ School Amsterdam

De BIG FOUR

De inhoud van de Producer cursus Junior is geënt op onze BIG FOUR PRODUCER methodiek. De BIG FOUR gaat uit van de vier belangrijkste facetten die een producer definiëren. Het werken met samples en het leren kennen van muzikale structuren vormt het startpunt van de cursus, daarna wordt begonnen met het namaken van favoriete tracks.

big four producer

Voorkennis en apparatuur

Je hoeft voor aanvang van de cursus geen instrument te kunnen bespelen en ook geen voorkennis van muziekproductie te hebben. Wij hebben producer-gear pakketten samengesteld voor ieder budget inclusief 5% korting. Daarnaast kan je Ableton Live bij ons aanschaffen met studenten korting, dat scheelt je bijna 200 euro.

ableton-mixer

High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn geluiddicht (Box in Box), akoestisch geïsoleerd volgens de hoogste muzikale normen en ingericht met high-end studio apparatuur. We gebruiken Ableton 9 suite tijdens de lessen, maar Logic Pro X, en Fruityloops 12 zijn eveneens aanwezig.

voorpag prod

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

Naast dat het lesprogramma altijd in overleg wordt afgestemd op jouw wensen en doelen maken wij het je op alle gebieden eenvoudig en gemakkelijk. Zo plan je de lessen s’avonds of overdag op de dagen die jou schikken en kan je meerdere lessen achter elkaar boeken. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en rondleiding!
paypalcrkbo

Officieel erkende opleiding

DJ School Amsterdam is een door de overheid erkende beroepsopleiding. Cursuskosten en kosten die gemaakt worden bij het aanschaffen van apparatuur kunnen aftrekbaar zijn bij de belasting. Informatie hierover kan je hier vinden.

Terug naar Producer Individueel
X wpk
‹ vorige |volgende ›