DJindividueel

Dj Junior

Dj Junior

€375 - 10x45 minuten

De DJ Junior opleiding biedt een vernieuwende vorm van muziekeducatie voor 9 tot 16 jarigen waarbij muzikale ontwikkeling en plezier centraal staan.

dj en producer les voor beginners

De nieuwe pop-idolen

Dj's zijn de popidolen van deze tijd en voor kinderen spreekt het dj vak enorm tot de fantasie. De DJ Opleiding Junior biedt de mogelijkheid kinderen vanuit hun eigen motivatie zich muzikaal te laten ontwikkelen. Plezier staat centraal bij deze vernieuwende vorm van muziekeducatie die echt bij de beleving van een kind aansluit.
Kijk hieronder naar het item van NOS Jeugdjournaal over de prestaties van een van onze jonge talenten die de Junior Opleiding doorliep en de finale haalde van een landelijke DJ-contest, Jaimy Jansen.Compleet en op maat

Voor de lessen wordt met ouders en kind afgestemd wat wensen en doelen zijn. Tijdens de lessen staat de unieke persoonlijkheid van een kind centraal. Een sociaal vaardige coach, les met apparatuur waar de idolen mee werken en studio's die er uit zien als clubs zorgen voor een positieve en intense beleving.

Samen optreden

Dj'en is optreden voor publiek. Wij bieden ook onze jongste talenten deze geweldige belevenis. Wanneer het niveau voldoende is worden leerlingen uitgenodigd voor een optreden op de Junior Clubnight. Dit is een live performance door 4 leerlingen die samen de avond vormgeven en voorbereiden. Naast een enorme kick dus ook kans om vrienden te maken met jongens en meiden met eenzelfde passie.

De BIG FOUR

De inhoud van de DJ opleiding Junior is geënt op onze BIG FOUR strategie. De BIG FOUR gaat uit van de vier belangrijkste facetten die een dj definiëren.

BIGFOURWEBSITE 2b

Advies op maat

Tijdens de eerste les geven we uitgebreid advies op maat over de eventuele aanschaf van dj gear voor thuis. DJ School Amsterdam geeft altijd 5% korting op aanschaf van dj-gear bij onze partner Tonecontrol.

High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn geluiddicht (Box in Box), akoestisch geïsoleerd volgens de hoogste muzikale normen en ingericht met professionele PA en opname systemen, sfeervolle club-verlichting en airco. Dankzij onze partner Tonecontrol beschikken wij altijd over de nieuwste DJ gear, maar ook de Technics 1200MK2's zijn present. Je eigen gear meenemen kan altijd.

cdj-2000nexus_hero_config_zoom

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

Naast dat het lesprogramma altijd in overleg wordt afgestemd op de wensen en doelen van ouders en kind maken wij het je op alle gebieden eenvoudig en gemakkelijk. Zo plan je de lessen in de avond of overdag op de dagen die het beste uitkomen, is de inschrijving eenvoudig en helder en de betaling via IDEAL snel en betrouwbaar. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en rondleiding.
banner ideal crkboOfficieel erkende opleiding

DJ School Amsterdam is een door de overheid erkende beroepsopleiding. Cursuskosten en kosten die gemaakt worden bij het aanschaffen van apparatuur kunnen aftrekbaar zijn bij de belasting. Informatie hierover kan je hier vinden.

Terug naar DJ Individueel
X wpk
‹ vorige |volgende ›