DJIndividueel

DJ Basis Cursus
Je passie voor muziek overbrengen op anderen, dat is dj'en. Jouw muzikale persoonlijkheid ontdekken, ontwikkelen en laten delen is onze missie. Met de DJ Basis Cursus leg je het best mogelijke fundament.

dj en producer les voor beginners

Voor jong talent

Je droomt ervan om duizenden mensen uit hun dak te zien gaan op jouw muziek. Misschien maak je al mixen op je computer of eigen set. De DJ Basis Cursus verhoogt je plezier en kwaliteiten in sneltreinvaart zodat je een niveau bereikt waarbij live optreden mogelijk wordt.

live over onsEn volwassenen

Muziek is voor jou een onmisbare peiler in je leven. Je zou er ‘meer mee willen doen’. Volg je gevoel, ervaar hoeveel plezier en drive je uit een echte keuze voor jezelf haalt. Heb je ambitie om een professional te worden? Daar ben je nooit te oud voor, veel succesvolle leerlingen zijn vaak 'oudere jongeren' dankzij hun over de jaren ontwikkelde muzikale persoonlijkheid.

clubnl2

Persoonlijk, inspirerend en professioneel

Ontwikkelen doe je wanneer je met plezier doet wat bij je past. Onze coaches zijn sociaal intelligente professionals die kennis en kunde inspirerend kunnen overbrengen en zich aanpassen aan iedere cursist. Onze studio’s zijn ingericht als volwaardige clubs waar beleving centraal staat.

lesgeven1


De BIG FOUR methodiek

Met deze cursus bouw je aan een solide fundament van essentiele dj kennis en vaardigheden. De inhoud van de DJ Basis Cursus is geënt op onze BIG FOUR methodiek. De BIG FOUR gaat uit van de vier belangrijkste facetten die een dj definiëren. De focus ligt in deze cursus op de elementen nummerkeuze, timing en techniek;

BIGFOURWEBSITE 2b

Inhoud

Tijdens de DJ Basis Cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

- Bewustwording eigen muzikale persoonlijkheid en stijl
- Genre analyse en definiëring
- Werking dj gear (Pioneer/Traktor of eigen gear naar keuze)
- Muzikale structuren leren herkennen
- Track ordening met de Energy Matrix
- Basis mix-technieken beheersen; Drop- en Beatmix
- Basis EQ-gebruik

sheets en usb


Gear

Je werkt tijdens de lessen met de Pioneer 2000NEXUS2 setup, werken met andere gear zoals Traktor of Serato icm met controllers is ook mogelijk. Eigen dj gear om thuis te kunnen oefenen raden wij aan, 2 tot 4 uur oefenen tussen lessen zorgt voor een snelle ontwikkeling. Wil je dj gear gaan aanschaffen, je krijgt van ons advies op maat en ontvangt 5% korting op alle gear.

cdj-2000nexus_hero_config_zoom

Vervolg

Ben je door het volgen van de cursus geinspireerd geraakt om je verder te willen ontwikkelen? Je kunt dan kiezen voor het instromen in de DJ Opleiding of een Traject op maat.

Membership

Het DJ School Amsterdam Membership is een waardevolle aanvulling op je sociale dj/producer leven en werkt motiverend om je te blijven ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. het Membership biedt je oefensessies, feedbacksessies, Membership Events en kortingen. Kijk voor meer informatie op onze Membership pagina.

membership jpg site

High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn akoestisch geïsoleerd volgens de hoogste muzikale normen en ingericht met professionele P.A. en opname systemen, sfeervolle club-verlichting en airco. Dankzij onze partner Tonecontrol beschikken wij altijd over de nieuwste dj gear, maar ook de Technics 1200MK2's zijn aanwezig. Je eigen gear meenemen kan altijd.

DSC_6308b

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

Naast dat het lesprogramma altijd in overleg wordt afgestemd op jouw wensen en doelen maken wij het je op alle gebieden eenvoudig en gemakkelijk. Zo plan je de lessen in de avond of overdag op de dagen die jou schikken en kan je meerdere lessen achter elkaar boeken. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en rondleiding!
paypalcrkbo

Geregistreerde opleiding

DJ School Amsterdam is als beroepsopleiding geregistreerd bij het CRKBO. Cursuskosten en kosten die gemaakt worden bij het aanschaffen van apparatuur kunnen aftrekbaar zijn bij de belasting. Informatie hierover kan je hier vinden.

Terug naar DJ Individueel
X wpk
‹ vorige |volgende ›