IntroLes

Intro les Producer
Geef je passie een geluid, en beleef hoe leuk muziek maken is. Zet de eerste stap naar het produceren van je eigen nummers en maak kennis met onze persoonlijke, professionele benadering en hoogwaardige lesmethode.

producer les beginner    

Wie zijn wij?

Inspireren tot het ontdekken, ontwikkelen en delen van jouw muzikale persoonlijkheid is onze drive. Ons doel is om jou met meer kennis, kunde, zelfvertrouwen en een glimlach op het gezicht te verrijken.
Kijk HIER van wie je les krijgt.

909 POST PLAATJE

Afgestemd op jou

De Intro Les biedt je een complete beleving van wat het producer vak inhoudt. Je persoonlijke coach maakt je in een inspirerende omgeving in je eigen tempo vertrouwd met onze passie voor het vak, visie en leermethodiek.

big four producer KLEINDe BIG FOUR

Tijdens de intro les maak je kennis met onze BIG FOUR. Je leert wat er nodig is om tracks te kunnen bouwen en aan het eind van de les heb je een compleet beeld van wat produceren nu eigenlijk inhoudt.

Advies op maat

Je krijgt bij de Intro Les een helder beeld over wat voor apparatuur je nodig hebt om thuis van start te gaan. Wij bieden dankzij onze samenwerking met Tonecontrol voordelig speciaal samengestelde pakketten producer-gear voor ieder budget waarmee je direct aan de slag kunt.

soft-synths

Volgende stap: Basis cursus Producer

Heeft de Intro Les je passie aangewakkerd? Dan is het volgen van de Basis Cursus Producer de volgende stap. In deze hoogwaardige cursus bouw je een solide fundament van essentiële producer-kennis en vaardigheden op. Met je persoonlijke coach werk je in onze high-end producer studio aan je eerste productie.

producer basis

Hoogwaardige partners

Om een optimaal en zo inspirerend mogelijk leertraject te kunnen bieden werken wij samen met hoogwaardige partners zoals onder meer Tonecontrol, het Conservatorium van Amsterdam en Vocal Center.

High-end faciliteiten

Onze studio’s zijn akoestisch geïsoleerd volgens de hoogste muzikale normen en ingericht met high-end studioapparatuur. We gebruiken Ableton 9 Suite standaard voor de lessen, maar Logic, FL Studio en andere programma's zijn ook aanwezig.

studio voor in post

Helder, gemakkelijk en betrouwbaar

Naast dat het lesprogramma altijd in overleg wordt afgestemd op jou wensen en doelen maken wij het je op alle gebieden eenvoudig en gemakkelijk. Zo plan je de lessen s’avonds of overdag op de dagen die jou schikken en kan je meerdere lessen achter elkaar boeken. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en rondleiding!
paypalcrkbo

Erkende opleiding

DJ School Amsterdam is een door de overheid erkende beroepsopleiding. Cursuskosten en kosten die gemaakt worden bij het aanschaffen van apparatuur kunnen aftrekbaar zijn bij de belasting. Informatie hierover kan je hier vinden.

Terug naar DJ Individueel
X wpk
‹ vorige |volgende ›