DeBIGFOURDJ

4. IMAGE
Je live uitstraling als DJ is mede bepalend voor de waardering door je publiek. Je ondernemerschap bepaald of je op aansprekende podia terecht gaat komen en van je passie je werk kunt maken.

Bedankt voor je bericht. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wanneer u het formulier verstuurd nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Kies voor dit Traject op maat als je je wilt ontwikkelen op dit deelgebied, kies voor de DJ Opleiding om alle BIG FOUR DJ elementen te leren beheersen.

Wat wil je graag leren?

Aantal lessen Traject op maat:
5x60 minuten €37510x60 minuten €750

Voornaam*

Achternaam*

Geboortedatum*

Straatnaam *

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats *

Email *

Telefoon*

Hoe heeft u ons gevonden?
GoogleFacebookYoutubeVia via

Akkoord algemene voorwaarden* http://www.djschoolamsterdam.nl/algemenevoorwaarden/

Uw les kan worden ingepland op werkdagen van 10:00 tot 22:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 17:00.

Voorkeur datum/tijdstip

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.


Persoonlijke uitstraling

Als live DJ is het belangrijk dat je energie overbrengt op je publiek. Wij gaan je coachen in podium presence, op basis van jouw muzikale persoonlijkheid. Een DJ als Laid Back Luke heeft een andere uitstraling dan een Richie Hawtin, de essentie is jezelf durfen te zijn op het podium en dat communiceren naar je publiek.Ondernemerschap

Wij coachen je door een plan van aanpak op te stellen, hoe kom je in kleine stappen naar het doel dat je nastreeft? We kijken daarbij naar je profilering online en offline. We coachen je bij het maken van hoogwaardige content, zoals een bio, logo, mix sets, eigen producties en relevante blogs en posts. We helpen je bij het vormen van een team van mensen die je verder kunnen helpen.

Bekijk zowiezo alvast deze video en lees dit Artikel.Membership

Het DJ School Amsterdam Membership is een waardevolle aanvulling op je sociale dj/producer leven en werkt motiverend om je te blijven ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. het Membership biedt je oefensessies, feedbacksessies, Membership Events en kortingen. Kijk voor meer informatie op onze Membership pagina.

membership jpg site

Produceren

Om echt de top te bereiken als DJ is het maken van eigen producties een must. Onze Producer Opleiding volgen is de manier om te leren hoe je kwalitatief hoogwaardige tracks produceert, wij zien dan ook dat leerlingen die dit gedaan hebben inmiddels op hoog niveau actief zijn als DJ/Producer.

Terug naar overzicht Big Four

Terug naar DJ individueel
X wpk
‹ vorige |volgende ›