DeBIGFOURDJ

3. MIXING
Mixen is de techniek die nodig is om je muziek optimaal over te kunnen brengen op het publiek. Bij DJ School Amsterdam noemen we dat muzikaliteit toepassen.

Bedankt voor je bericht. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wanneer u het formulier verstuurd nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Kies voor dit Traject op maat als je je wilt ontwikkelen op dit deelgebied, kies voor de DJ Opleiding om alle BIG FOUR DJ elementen te leren beheersen.

Wat wil je graag leren?

Aantal lessen Traject op maat:
5x60 minuten €37510x60 minuten €750

Voornaam*

Achternaam*

Geboortedatum*

Straatnaam *

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats *

Email *

Telefoon*

Hoe heeft u ons gevonden?
GoogleFacebookYoutubeVia via

Akkoord algemene voorwaarden* http://www.djschoolamsterdam.nl/algemenevoorwaarden/

Uw les kan worden ingepland op werkdagen van 10:00 tot 22:00 en op zaterdagen van 10:00 tot 17:00.

Voorkeur datum/tijdstip

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.


Meer dan beatmixen

Wij leren je hoe je techniek aan te passen op het nummer dat je draait en het energieniveau van je het publiek. Een flow-mix heeft bijvoorbeeld een heel andere impact dan een high energy mix. Doel is om ieder nummer optimaal tot zijn recht te laten komen en het energieniveau van je publiek zo te beinvloeden.

lesgeven1

Onderscheidende techniek

Uiteraard leer je de basis technieken zoals drop- en beatmixen, gebruik van EQ, effecten en loops. Maar kom je verder en beschik je over duidelijke stijlkenmerken dan leer je unieke technieken die het beste passen bij jouw geluid. Ben je een techno dj? Dan gaan we werken met bijvoobeeld Ableton Live (Push) in je setup. Ben je meer een credible allrounder? Dan is werken met accapela's en drop-mix technieken a la DJ Chuckie een meerwaarde.Gear

Om de basis mix technieken te gaan beheersen gebruik je de Pioneer 2000Nexus2 setup. Op een gevorderd niveau leer je omgaan met diverse setups, passend bij jou stijl. Dat kan dus met platenspelers, Traktor, Serato, Ableton Live etc. zijn, alle gear is bij ons aanwezig. Daarnaast leer je met PA-setups te werken zodat je bij live optredens in control bent.

DSC_6308b

Big Four producer 4: IMAGE

Klik hier voor de Big Four DJ dimensie 4: IMAGE

Terug naar overzicht Big Four

Terug naar DJ individueel
X wpk
‹ vorige |volgende ›