Companies

Companies

On request - Starting from 5 persons

De dj workshop voor bedrijven is een energieke muzikale belevenis. De deelnemers ervaren de kick van het draaien en ontdekken een unieke kant van elkaar op weg naar hun samen vormgegeven optreden.

Thank you for your message. We will contact you soon.
On request - Starting from 5 persons

Vul het formulier in om de DJ Workshop voor bedrijven aan te vragen.

Voornaam *

Achternaam *

Leeftijd*

E-mail*

Telefoon*

Voorkeur datum/tijdstip

Opmerkingen

Hoe heeft u ons gevonden?
Google Facebook Youtube Via via 

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.


Genieten en verbinden

De opmars van het dj-vak is niemand ontgaan. Tijdens de workshop ontdek je het geheim achter het succes van top dj's en beleef je hoe leuk het is om creatief met je eigen muziek aan de slag te gaan. Door met eigen inbreng toe te werken naar een optreden is dit een onderscheidende workshop waarbij plezier, eigenheid en samenwerken centraal staan.

Persoonlijke inbreng

Ter voorbereiding op de workshop wordt de deelnemers gevraagd naar hun favoriete dance-track. Met deze tracks gaan de deelnemers een gezamenlijke mix vormgeven. We gebruiken onze BIG FOUR bedrijven methodiek om te coachen op het gebied van inhoud, timing, techniek en presentatie.

clubnight

Programma

De workshop start met een inspirerende introductie. Vervolgens worden kleine groepen deelnemers gevormd die met hun coach werken aan een mix-set van hun tracks. De workshop wordt afgesloten met een presentatie van alle groepen. De live-mixen worden opgenomen en beschikbaar gesteld voor de deelnemers als blijvende herinnering.

BIGFOURWEBSITE 2b

Optreden op je eigen bedrijfsfeest

Voor een nog intensere beleving bieden wij de mogelijkheid de deelnemers klaar te stomen voor een optreden op hun eigen bedrijfsfeest. Een geweldige belevenis die een enorme impact maakt op zowel de deelnemers als op hun collega's. Onze coaches begeleiden de deelnemers op weg naar en tijdens het feest. Deze opzet hebben wij inmiddels met veel succes bij onder meer ZIGGO en Justbrands uitgevoerd.

choral3

Faciliteiten

Onze locatie leent zich uitstekend om er met het bedrijf een middag en/of avond door te brengen. Onze ruime lounge en bar zijn ideaal om in de juiste stemming te komen en er is een uitgebreide keuze in drank en eten. Ook is er ruimte voor presentaties waarbij gebruik kan worden gemaakt van podia, beamers en alle benodigde licht en geluidsfaciliteiten. Uiteraard kunnen wij de workshop ook op locatie verzorgen.

q2

Auto, bus en openbaar vervoer

DJ School Amsterdam is goed bereikbaar per auto. Er is ruime parkeergelegenheid (Q-parking) voor auto's en/of bussen. Maar ook met de bus, tram of fiets zijn wij goed bereikbaar.

X wpk
‹ previous |next ›